Warning: array_column() expects parameter 1 to be array, null given in /home/www/sammenslutningen.dk/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/conditions.php on line 411

Warning: array_column() expects parameter 1 to be array, null given in /home/www/sammenslutningen.dk/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/conditions.php on line 314

Warning: array_column() expects parameter 1 to be array, null given in /home/www/sammenslutningen.dk/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/conditions.php on line 315

Få tankerne væk fra forretningen med en tur i det grønne

Er man en del af erhvervsverdenen, kan det være svært nogensinde at slippe den og sin virksomhed helt. De nyeste tal, det presserende projekt eller de forestående fyringer vil altid ligge og tumle i hovedet, medmindre man gør noget aktivt for at få dem ud. Det kan og bør man dog forsøge. Det er nemlig på ingen måde sundt altid at have den slags bekymringer i baghovedet, og både du og din familie vil opleve en meget lykkeligere hverdag, hvis du faktisk er til stede i nuet.

Det kan dog være nemmere sagt en gjort. En af måderne at rense hovedet for de mange tanker kan være ved at tage dine vandrestøvler på og gå en regelmæssig vandretur. Motion i det hele taget er selvfølgelig godt, fordi man bliver nødt til at tænke på bevægelserne mens man gør dem og desuden bliver dejligt klarhovedet. Der er dog flere grunde til, at en vandretur er en tur i motionscenteret overlegen.

Vandreturens fordele

For det første er der bare større mulighed for frisk luft i lungerne, hvilket unægtelig klarer hovedet. Derudover er der noget meditativt over bare at observere den omkringliggende natur på en vandretur. Man bliver mindet om, hvor ligegyldig man er i livets store billede, og det er måske netop det der skal til for at fjerne bekymringerne om årsrapporten og lignende. Slutteligt er det også en aktivitet, som kan samle hele familien, hvis du ønsker det.

Hvis nogle af alle de mange grunde det at tage daglige vandreture har sagt dig noget, er det altså bare med at få købt sig et par vandrestøvler. Her kan du for eksempel finde de bedste vandrestøvler i test, og den slags kan du sagtens være bekendt at bruge lidt ekstra penge på. Det er trodsalt det eneste udstyr i din nye hobby.

Sådan kan du forbedre hverdagslivet på arbejdspladsen

Det er rart når hverdagen spiller sammen, og alting bare virker som det skal. Det er dog ikke altid at alt fungerer optimalt, og når man har en travl hverdag med job og familie, er det rart hvis man kan slippe fra de små generende problemer. Parkeringspladser er for mange en af de mest fundamentale ting når de møder på arbejde. Hvis din arbejdsplads mangler parkeringspladser, eller hvis i har andre problemer med parkering, så er det godt at få lavet en aftale med et moderne parkeringsselskab.

Styr på det hele med digitale parkeringslicenser

Alle som har en virksomhed eller en arbejdsplads hvor der er mange formelle ting som skal spille sammen ved, at det med licenser og ordninger kan blive uoverskueligt. Det handler om at finde de smartest mulige løsninger, og ved at vælge et moderne parkeringsselskab slipper man for licensproblemer og meget mere. Mange kender til parkeringslicenser som sidder i forruden på bilen, og disse er ikke altid den smarteste løsning. Ved at oprette firmaet eller arbejdspladsen som bruger hos et gratis privat parkeringsselskab, lagres alle medarbejderes licenser online. Dette er en fordel for dig selv og eventuelt medarbejderne.

Gode muligheder for råd til forbedring af p-plads

At få parkeringspladsen til at fungere så godt som overhovedet muligt kan være vanskeligt, og især hvis man ikke har så stort et parkeringsareal, kan det være en fordel at få hjælp fra professionelle. Hvis du opretter arbejdspladsen eller firmaet hos et parkeringsselskab, får i muligheden for at få råd hos parkeringsvagterne. Det er også muligt at ringe ind til selskabet, og få gode råd til hvordan man opstreger og markerer p-pladsen på den bedste måde. Det handler om at få parkeringspladsen til at blive så effektivt som muligt, så den er nem at bruge for medarbejdere og potentielle kunder.

Bliv bedre til odds og betting

Sportssæsonen kan blive meget sjovere med en smule konkurrence blandt sine venner. Hvis du kan lide at samles med dine venner for at se kampe, så kan det være en sjov tilføjelse at begynde at oddse. Her kan I konkurrere om, hvem der kan vinde flest penge over en sæson.

Forstå betydningen af betting tips

Når man oddser, så prøver man at gætte udfaldet af nogle forskellige kampe. Det er ikke altid lige nemt at forudse, hvad der kommer til at ske, men heldigvis er der forskellige metoder til at hjælpe dig selv.

Du kan komme langt med at prøve at forstå teorien bag odds. Hvis du er god til matematik, burde det ikke være det sværeste at forstå betting, da det for det meste er statistik. Betting tips er hints, som der er blevet udregnet af bestemte mennesker baseret på tidligere statistik. Betting tips bruger altså matematik til at prøve at forudse, hvad der kommer til at ske til en kamp. Selvom det virker en smule firkantet, så kan betting tips være en stor hjælp, hvis du ikke selv har en ide om, hvad du skal oddse til en kamp. Du behøver ikke at oddse på præcis det, som du har fået fra betting tips, men de kan være en god metode til at komme i den rigtige retning, hvilket kan hjælpe mange med at øge chancen for at vinde penge.

Hvad skal du bruge pengepræmien til?

Hvis du skulle være så heldig at vinde penge, så kan det næsten være svært at finde ud af, hvad man skal bruge pengene på. Der er mange, som bruger deres præmiepenge til at spare op til en ferie eller ting til hjemmet. Det kan blandt andet været et stykke kunst, som kan pynte i stuen og minde dig om godt held.

Har du brug for en ny kontorstol til dit kontor?

Kontormøbler er meget nødvendigt at overveje, hvis man skal til at indrette kontoret på ny. Har du brug for en ny kontorstol eller andre kontormøbler? Uanset hvad så er det en god idé at tage et kig i denne artikel!

I denne artikel vil vi give dig en hurtig gennemgang af, hvordan du kan få fat i nogle gode men billige møbler. Læs med her hvis det har interesse.

Køb dem på nettet

Det er en rigtig god idé at købe sine kontormøbler, herunder kontorstole, inde på nettet. På internettet kan du finde frem til nogle langt bedre priser, end du ville kunne finde nede i en fysisk butik. Det skyldtes blandt andet, at der er meget høj konkurrence på nettet. Derfor vil forhandlere af kontorstole også være tilbøjelige til at sætte prisen så langt ned, som de overhovedet kan tillade sig. Og det er naturligvis kun til din fordel!

Derudover er det også meget nemt at finde frem til tilbud inde på nettet. Alt hvad du skal gøre er simpelthen at hoppe fra den ene butik til den anden, indtil du finder frem til et godt tilbud. Så nemt er det! Du kan såmænd gøre det, imens din kaffe bliver drikkeklar om morgenen.

Kan du købe dine kontorstole brugt?

Det kan også være en rigtig god idé at overveje, hvorvidt du eventuelt kan få fat i nogle af dine kontormøbler som brugte. Der er rigtig mange danskere, som hver dag sælger ud af deres brugte kontormøbler. Måske du kan finde frem til din nye kontorstol på denne måde?

Når du vælger at købe dine kontormøbler som brugte, så gør du noget ganske godt for din pengepung og for miljøet. Det er meget billigere at købe sine kontorstole på denne måde. Men samtidig er det også meget godt for miljøet, at du på denne måde genbruger møbler, som allerede har været brugt før.

Undgå rygskader når du arbejder

Er du på en arbejdsplads, hvor meget af arbejdet foregår i siddende tilstand? Ja, måske endda et arbejde, hvor det hele er i siddende position? Det er selvfølgelig fint, men du skal også være klar over, at dette ikke er en god og naturlig position for mennesket at sidde i, og at du har større risiko for rygskader ved denne måde at arbejde på.

Derfor får du her et par tips til, hvad du kan gøre for at undgå rygskader, når du har et arbejde, hvor du sidder meget i den samme stilling.

Bevæg dig!

Når man har et arbejde, hvor mange af opgaverne skal udføres, imens man sidder ned ved en skærm, så er det først og fremmest vigtigt, at man tager sig nogle pauser i løbet af dagen, hvor man kan strække sine ben og trække noget frisk luft.

Man kan også prøve at lave lidt om på den måde, man sidder på, så man får lidt mere bevægelse ind i rutinen. Så undgår du nemlig at sidde i den helt samme position hele tiden, og det kan godt gøre det til en bedre oplevelse at arbejde sådan.

Kig på gode kontormøbler

Til den type arbejde, hvor man sidder meget i den samme position, er det selvfølgelig også relevant med nogle gode kontormøbler.

Her kan du eksempelvis kigge på en smart, ergonomisk kontorstol, hvis dit firma ikke allerede har udstyret jer med sådan en. Det kan også være, at du mangler en god kontorstol til hjemmekontoret. I hvert fald vil den ergonomiske kontorstol tilpasse sig kroppens mønstre og siddevaner på en sundere måde end en helt almindelig kontorstol, som ikke giver super meget støtte.

Og så kan man selvfølgelig også overveje et hæve sænkebord, som også give mulighed for at skifte lidt ud i den måde, man sidder på.

Vær med på moden med de nyeste teknologier

Vi mennesker har et behov for at udvikle os hele tiden, og det er med rette. Med nye teknologier følger nemlig forbedrede leveforhold, og det er det da med at udnytte. Du kan nemlig bruge de mange nye teknologier til din fordel, så du kommer til at fremstå som værende moderne. De nye teknologier kan være belejlige i mange aspekter af livet, så læs med her, hvis du vil finde ud af, om du har de nyeste teknologier, der skal til for at følge med beatet. Her kan du læse om både smartphones og segboards.

Har du den nyeste mobil?

Når man snakker teknologier, kan man ikke komme uden om at nævne mobilen. Mobilen er nemlig blevet en så stor del af vores liv, at man ikke må undervurdere dens betydning for os. Ikke at vi er komplet afhængige af vores mobiler, men de kan bare bruges til så ufatteligt mange ting i det samfund, vi har skabt, at det er dumt ikke at udnytte det. Derfor kan det klart anbefales, at du investerer i en mobil, der indeholder alle de teknologier og funktioner, som du skal bruge for at kunne klare dig i det her samfund, der kun går fremad. Mobilen er derfor et rigtig godt sted at starte, hvis du vil være med på moden, når det kommer til de nyeste teknologier. Det er dog lige med at finde den mobil, der passer bedst til dig og dine behov.

Hvad med transporten? Prøv et segboard

Når det kommer til transport, er der også ufatteligt mange teknologier, der går ind og påvirker vores måde at transportere os rundt mellem hinanden. En af de teknologier, du med fordel kan benytte dig af, hvis du bor i byen eller ikke har så langt til din destination, er et nyt og moderne segboard, som giver dig den ultimative følelse af frihed.

Med ejendomsservice er der styr på det

Når man har en ejendom, er der rigtig mange opgaver, der knytter sig til at opretholde denne ejendom. Det er ikke sikkert, at det er noget, som man tænker over til daglig. Bor man i lejlighed er man blot vant til, at trapperne er vasket, gården ryddet for sne og skraldet fjernet. Det er dog ikke noget der sker af sig selv. Har man haft en vicevært, vil det formentligt være denne person der har gjort det indtil videre. Men hvis man pludseligt ikke har en vicevært længere skal man finde på en anden løsning. Der findes heldigvis mange forskellige virksomheder, der kan hjælpe dig med ejendomsservice. Der er firmaer, som er dedikeret til at udføre forskelligt arbejde, der har med dette at gøre. Blandt andet kan du kigge nærmere på Glad Ejendomsservice, som er en af de bedste services der findes.

Fortrolighed er vigtigt

Nogle er bange for, at ejendomsservice godt kan blive lidt upersonligt. Og i visse tilfælde kan det da også være sådan. Det skyldes, at det naturligvis er billigst at drive forretningen på den måde. Dog kan man også sagtens gøre det på andre måder.

Man kan nemlig meget nemt finde et firma, der yder personlig og vedkommende ejendomsservice. Så kan man sørge for, at det altid er den samme, der kommer ud. Så er det en person, man kender, og en som man kan stole på. Når du finder nogen der kan hjælpe dig med ejendomsservice, er det dermed vigtigt, at du forhører dig om de forskellige principper, de har det pågældende sted. Du kan også kontakte et firma og bede om, at du altid får udført ejendomsservice af den samme person. Så vil denne person have et fast arbejde samtidig med, at du ved, at det altid er den samme person der kommer ud.

Benyt storbyen som et andet sted

For ikke så lang tid siden var jeg lige en sviptur nede og handle på Vesterbro.


Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på el-løbehjul og cykelstierne var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Først blev jeg lidt forskræmt og forstod ikke helt hvad de her ting gik ud på og hvorfor det var sådan! Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og hvordan fungerede de i grunden.


Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle brandnavne igen på de her løbehjul, som de de unge mennesker kørte på! Måske skulle jeg selv prøve disse fartøjer, tænkte jeg så. På min mobiltelefon fandt jeg en app altså et program til mobilen. Online kunne jeg ved at søge finde en Circ kampagnekode, som var den app eller applikation jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.


Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden fungerede præcist som den skulle. Der hvor jeg fandt en liste af rabatkoder, der var der også en del andre interessante kampagnekoder jeg kunne tage i brug. Det er nok ikke den måde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Med børn “ombord”

Det er ikke rimeligt at vores børn altid skal være ekskluderet fra de her sjove oplevelser! Noget af det bedste ved at have sin familie er at gøre tingene sammen! Dog så skal barnet være godt pakket ind og jeg skal nok sørge for at han holder varmen i sin Mini A Ture flyverdragt og godt pakket ind med tykke tørklæder. Om det lille pus så skal teste et airboard eller et el-løbehjul er helt op til barnet selv. Men i hvert så irriterer det mig lidt, man ikke kan leje segboards på samme facon som med løbehjul. Jeg har dog her fundet en testsider der undersøger segboards, som burde være helt fine til lidt at fryse rundt i gården eller baghaven! Hvis du ikke gider at lave det elektroniske, så kan du jo altid ændre dit fokus 180 grader og lave en sæbekassevogn sammene med dine børn. Her skal du bare bruge en bund fra en barnevogn med alle 4 hjul, nogle brædder, søm, skruer og andet til at fæstne og samle vognen med, nå ja og næsten indlysende men alligevel også noget at styre sæbekassevognen med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassevogn anvendte vi for det ikke skal være løgn en gammel stang fra squatrack, der akkurat kunne anvendes som en form for rat til sæbekassebilen.


Så hvad skal det være – segboard, elektrisk løbehjul eller sæbekassevognen!

De mindre sjove men vigtige faktorer for virksomheder

Når du er selvstændig, så er der mange sjove og nervepirrende faktorer, som du skal forholde sig til. Der er dog også en del ting, som de mange der selv ejer en virksomhed, syntes og mener er irriterende at forholde sig til.

Det følgende overblik over temaer kan du anvende som du vil. Men gør dig en tjeneste at anvende den!

Målsætninger og perspektiveringer

En hel del kører bare derudaf i firmaet med aftaler og projekter, som skal fikses lige her. Fra tid til anden er det en udmærket ide at ændre perspektivet 180 grader, og sondere hvor du vil hen med firmaet. Har du en plan for firmaet, hvordan forandrer du firmaet på det overordnede og praktiske plan. Nogle få af de faktorer som man kan gøre er, at benytte modeller til udvikling af firmaet som SOSTAC, PESTEL, Business Model Canvas, SWOT eller lignende. På den måde kan man nemmere danne et overblik over, hvorhenne firmaet befinder sig, og hvor du gerne vil have den henimod!

God atmosfære blandt dine ansatte

En stor del af det som skaber dit firma, det er dine ansatte. Hvis du ikke har skarpe medarbejdere, så har man ikke en anbefalelsesværdig virksomhed. Der er en hel del metoder til, at udvikle et godt sted at være og gøre dine ansatte positive og i generelt godt humør. Godt arbejdsmiljø er både rigtig fint for din velvære som virksomhedsleder, men faktisk også godt for din bundlinje. Tilfredse medarbejdere er ofte villige til at gøre rigtig meget for at skabe gode resultater.
Et helt centralt element er den måde man taler til hinanden! Hvorledes snakker man til dine ansatte, lytter du til dem og griner du af deres vittigheder – selv dem som er rimelig dårlige! Et godt arbejdsmiljø er helt essentielt specielt i flade organisationer, at der er en udmærket og behagelig omgangstone.
Et andet centralt element er gode fysiske arbejdsvilkår. Når du har ansat folk i det fri, så sørg for varmt tøj til regn, vind, hedebølge og bidende frost og solide beskyttelsesko hvis du er på et risikofyldt job. Såfremt man har ansatte på kontor, så kan faktorer som bløde kontorstole, der kan vippe og nye moderne og ergonomiske hæve sænkeborde til at forbedre standarden for dine ansatte. Det kan også været lækkert udførte interiør og andet indendørs kunst for eksempel flotte plakater, og luksuriøse ismaskiner som Nemox Gelatissimo Exclusive eller noget i den stil!

Uden samarbejdspartnere så er din virksomhed ikke meget værd

Generelt så har vi virksomheder en tilbøjelighed til at tænke samarbejdspartnere som alt for meget firmaer og alt for lidt mennesker. Såfremt vi prøver at bearbejde dem lidt mere som levende mennesker, så kan det få stor betydning for hvor din samarbejdspartner placerer dig i deres prioriteringsliste. Når det bliver koldt og man ved din grafikers dreng lige er fyldt 3 år, så sender du naturligvis en flyverdragt i god kvalitet, som du har købt gennem en af de andre virksomheder, som du arbejder sammen med!.

Det er godt at networke

Ens netværk er noget af det vigtigste man har af interne ressourcer! Uanset om du arbejder som tagmaler, revisor eller en helt anden fagperson, så er det meget vigtigt at have positive forbindelser til andre erhversfolk. Små ting kan gøre kæmpe forskelle! At give et godt råd om søgemaskineoptimering eller give en symbolsk gave som eksempelvis kunne være en adventskalender til voksne ved juletid! Det kan betyde rigtig meget.

Tænk på dine kunder for din egen skyld

Kunderne de er bare derude. Du er til for at skabe værdi for dine kunder. Det er vigtigt for dig at du forstår dette. Uanset om man hjælper kunder med at lave bækkenbundsøvelser, systemisk opstilling eller sælger dem hardball våben, så gælder det samme. Man er til for dem. Det er dig, der skaber værdi for kunden. Hvis man ikke kan opretholde den relation, så har man som firma ikke Nogle få eksistensberettigelse! Således er det et anbefalelsesværdigt approach at skabe værdi for dine kunder også hvis du ikke sælger dem noget direkte. Det kan være at sende en julehilsen eller give information, som kan være relevant og hjælpsomt for din kunde!

Hvis du bruger ovenstående, så giv os endelig feedback på det udvikler sig!

Her i landet er der flere steder hvor man kan finde billige køkkenmaskiner – Se hvor her!

Hvor kan man finde køkkenmaskiner der ikke koster spidsen af en jetjager?

En af de ting de langt de fleste danskere hungrer efter er billige priser. Her har vi et bud på hvor du kan finde tilbud på køkkenmaskiner! Uanset om du leder efter en ismaskine fra Wilfa for eksempel ICM C15 modellen eller et high end produkt som for eksempel blender fra KtichenAid som du kan læse om her, så kan der være mange penge at spare på at finde en køkkenmaskine, som er på tilbud.

Hvilket mærke? Bamix, KitchenAid, DeLonghi eller OBH

som Et mærke eller design tror de fleste er udtryk for karakter. Ligegyldigt om du leder efter OBH, Kenwood, Wilfa, DeLonghi eller KitchenAid, så som end hvor dyrt det bliver. Er prisen så underordnet ved valg af køkkenmaskine? Det tror jeg ikke! Et mærke som Bamix formidler et udtryk om effektivitet og forståelse for økonomi, OBH Nordica udtrykker nordisk stil og rolighed, mens DeLonghi udtrykker italiensk temperament og livskraft. KitchenAid udtrykker ynde og overskud. Hvilken type stilart der passer til dig er for så vidt både et spørgsmål om egne ønsker og mængden af penge, som du kan spendere.

En køkkenmaskine – Ja – men med hvilke funktioner?

Når du køber en køkkenmaskine skal du først gøre dig klart om det er en pyntegenstand eller en brugsgenstand! Er det vigtigt for dig at din køkkenmaskine har mange watt eller ej? Skal maskinen rent faktisk kunne holde i rigtig lang tid eller blot være effektiv i nogle få år? Det er nogle af de drøftelser, som er vigtige du tænker over inden du giver dig ud i et køb af en køkkenmaskine.

Køkkenmaskine på tilbud eller til fuld afregningspris

Alt for mange forbrugere ender med at købe køkkenmaskiner til en pris der er højere end de burde betale. Det er en rigtig god deal! I hvert fald for de butikker, der sælger køkkenmaskiner til overpris. Men hvis du vil spare lidt, så er der rigtig mange penge at spare på at finde køkkenmaskiner der er på tilbud. På hjemmesider som denne her kan du finde køkkenmaskiner med rabatter og meget lave priser. Typisk finder du kun køkkenmaskiner med over 50% i rabat – det er tilbud der vil noget!. Det bliver ikke meget billigere end det.

Hvilke køkkenmaskiner er bedst for dig

En af de helt typiske salgsmekanismer, der desværre eksisterer når der bliver solgt køkkenmaskiner, det er at sælgeren anbefaler den køkkenmaskine, der giver bedst provision snarere end den der rent faktisk er bedst! Og selv om der er enkelte sælgere, der har moralen i orden, så er det svært som kunde at vide, hvem man skal stole på! Der er trods alt enkelte ting du kan gøre for selv at researche hvorhenne du kan finde de bedste køkkenmaskiner online, Du kan undersøge uvildige medier med anmeldelser som Tænk, Politiken og andre seriøse nyhedsmedier. Beklageligvis har den type hjemmesider meget sjældent styr på de aktuelle priser og hvor du kan finde aktuelle tilbud på køkkenmaskiner!

Andre kilder:
KBH Resolution
CopKreativ.dk
Hobro Fjord
Hotel Ny Skovlund