Ikke-kategoriseret

Klassisk bænk til park eller byrum

Intet skriger mere af klassisk havemøbel som københavnerbænken, der har været populær helt siden 1700-tallet, hvor den blev til i den danske hovedstad. Og endnu er bænken den dag i dag en sikker vinder, når byrum skal indrettes. Det er svært ikke at falde over bænken i diverse parker landet over, og den vil sent forlade det danske bybillede. Find den klassiske bænk via internettet i dag, og lad den traditionelle og smukke bænk tilføje en klassisk atmosfære til uderummet. Den findes i mange forskellige og flotte naturfarver, og kan bestilles i forskellige varianter.

Stabile planker og svungne armlæn

Den klassiske københavnerbænk består af planker, og disse planker har alle dage været af en meget høj kvalitet. Den gode kvalitet og holdbarhed har gjort, at meget gamle bænke endnu står rundt omkring i nærmest alle danske byer af større størrelse. Bænkene er nemlig yderst holdbare og stabile, således at de sikkert kan stå fast imod kulde, vind og vejr, som der jo er nok af i Skandinavien.

Dene klassiske bænk udgøres af planker af træ. Selvom det klassiske design består, og det traditionelle udtryk ikke kompromitteres, følger produktionen alligevel med tidens fokus på bæredygtigt design og produktion. Københavnerbænkens planker er nemlig i dag blevet mulige at erstattet med genbrugsplast, hvilket er en dejlig nyhed til forbrugere og byrums-arkitekter, som er miljøbevidste, og ønsker at introducere mere og mere bæredygtigt design i bybilledet.

Hvad end møblet vælges i træ eller genbrugsplast står det godt imod vind og vejr, da det understøttes af stål, som lader møblet holde sin form. Armlænene på bænken er på samme vis stærke og modstandsdygtige, og på samme tid er de smukke og formfuldendte. De er nemlig – ligesom ben og gavl – udformet i svungent støbejern, som giver et lækkert og klassisk udseende.