Ikke-kategoriseret

God ejendomsservice er vigtig

Alle ejendomme har brug for at få lavet service af den ene eller anden slags. Og det er selvfølgelig vigtigt at denne service bliver udført med kvalitet.

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice er den daglige vedligeholdelse og service i form af rengøring, som der er brug for på en ejendom. Der skal vaskes trapper, gøres rent på andre fællesområder, måske skal der udføres nogle gartneropgaver, ryddes sne og der skal koordineres en del ting i forhold til beboerne. Det kunne være VVS-opgaver eller måske udfordringer i forhold til skader, der er opstået. Med andre ord, en meget vigtig funktion.

Kvalitet er vigtig

Det må være indlysende for et fleste. Der skal være kvalitet i den ejendomsservice, der skal udføres. Mange steder er der i stedet fokus på at holde udgifter til dette nede, og måske udføres tingene selv af beboere eller bestyrelse. Men det kan i mange tilfælde give et dårligt resultat.

Ekstern partner er oplagt

Det er oplagt at gøre brug af en ekstern partner til jeres ejendomsservice, når I har besluttet jer for at der skal være kvalitet i det, som I gerne vil opnå. Har du brug for ejendomservice, så kan du vælg selv hvem du synes skal være jeres nye leverandør af ejendomsservice. En oplagt samarbejdspartner er Glad Ejendomsservice. Det er en virksomhed med stor erfaring på området. De har mere end 100 ejendomme som kunder i København. Virksomheden blev skabt på Amager tilbage i 2006, og har siden udviklet sig og er vokset til en af de største i branchen. Hos Glad Ejendomsservice tilbyde de alle de klassiske opgaver indenfor ejendomsservice. De kan være jeres gårdmand, handyman, stå for trappevasken, for diverse renseopgaver og rigtigt meget andet. Og det hele er i høj kvalitet. Det er bare at tage kontakt og få et tilbud.