Ikke-kategoriseret

Få et dejligt lys i din stue

Det er dejligt at have en lys stue. Hvis man har en lys stue, så kommer den også hurtigt til at virke større, og det er jo slet ikke så dårligt, vel? Det kan være, du synes, at din stue er alt for mørk. Hvis det er tilfældet, så er det smart, at du kan gøre noget ved det. Det kan være, du mangler lidt inspiration til, hvad du kan gøre. Så kan du jo starte med at læse med i denne artikel!

Hvordan ser dine vægge ud?

Det er klart, at din stue er mest lys, hvis du har lyse vægge. Hvis du synes, at det er meget kedeligt med helt hvide vægge, så kan du altid vælge at have én væg i en anden farve. Hvis du har mørke vægge, eller hvis du f.eks. har noget grimt tapet, så kan det være, du skal fjerne det. Hvis du skal fjerne tapet, så kan du med fordel bruge en smart tapetafdamper – så går det hurtigt, og inden længe så har du flotte, lyse vægge i din stue.

Få flere lamper ind

Det er også klart, at du får mere lys ind i din stue, hvis du sørger for at have nok lamper. Det kan være, at du bare har en enkelt lampe til at hænge i loftet? Så er det ikke så underligt, hvis du mangler noget lys i stuen. Det kan være, at du skal dekorere din stue med en flot gulvlampe? Det gør ikke alene noget godt for lyset, det kan også være med til at gøre noget flot for din indretning.

Luk lyset ind

Det er klart, at du må trække dine gardiner fra, hvis du gerne vil have solen ind. Det kan være, du skal blive bedre til at trække fra og få lyset ind?