Ikke-kategoriseret

Få dit livs oplevelse som udvekslingsstuderende i USA

Ligesom mange andre unge har du nok drømt om at være udvekslingsstuderende i USA. Det er en beslutning som meget sjældent bliver fortrudt. Den amerikanske High School er et hit hos de fleste unge. Læs mere herunder, og find ud af hvorfor.

Hvilke muligheder har jeg?

Så snart du begynder at overveje USA som mulig destination, så dukker der en masse muligheder op. På tværs af Nordamerika, består USA af 50 stater. Selvom der er 50 stater, så er der ingen tvivl om, at nogle stater er mere favorable end andre for de unge mennesker, som hvert år tager på deres livs rejse. Stater som Californien, New York, Florida, Illinois, Virginia og Arizona er bl.a. de mest foretrukne stater blandt de unge danskere.

Hvor skal jeg bo? 

Hertil er der ingen grund til bekymring. Du har to muligheder, når du tager på High School i USA. Du kan enten bo på skolen, eller du kan bo hos en værtfamilie. Det mest foretrukne valg er at bo hos en værtsfamilie. Dette skyldes, at man bliver en del af hverdagen og kulturen i USA samt får et indblik i en amerikansk families liv. Mange kommer hjem til DK og fortæller, at de føler sig helt amerikanske, fordi de formår at tilpasse sig 100 %.