Ikke-kategoriseret

Brug et parkeringsselskab til at administrere dit p-plads

Du sidder på kontoret og venter på dagens kunder. En fremmed bil kører ind på din parkeringsplads og låser bilen med et tryk på den trådløse bilnøgle. Hvad sker der så? Vedkommende går den anden vej? Det gentager sig med flere biler. Når der kun er enkelte pladser tilbage, som enten er så smalle, at ingen bil kan komme derind, eller som er så skjulte at ingen kan finde dem, hvad sker der så?

Endelig får du bilister, der faktisk er dine kunder, men nu kan de ikke få plads. Dagen efter opdager du en nedladende anmeldelse af din virksomhed baseret på parkeringsproblemet. Her har du brug for et godt parkeringsselskab til din virksomhed.

                        Kontrol, gennemsigtighed og ansvar

Et parkeringsselskab kan virke lidt uhyggeligt for en lille virksomhed. Hvordan ved du at selskabet fører en praksis som du kan stå inde for? Er de effektive nok? Det er blandt nogle af de vigtige spørgsmål, som kan holde dig fra at gøre brug af et parkeringsselskab.

Hos http://parkforce.dk/ har man en rigtig god gennemsigtighed, som giver dig mulighed for at se hvad der foregår. Yderligere er der tilbud om 24 timers kontrol, så pladsen ikke misbruges udenfor dine åbningstider. Det øger for det første sikkerheden for dig på dit område. Men kontrollen vil samtidig også have en positiv effekt på dine kunder.

Kunderne vil kunne finde en plads til bilen. Det er det første plus. Det næste plus kommer ved at de kan se, at der tages hånd om området i form af kontrol. Når du samtidig samarbejder med et parkeringsselskab med fremtidssikrede planer, så ved du også at der vil være digital udvikling. Der vil med tiden komme lettere løsninger for dine kunder som gør brug af dit parkeringsområde.