Ikke-kategoriseret

Benyt storbyen som et andet sted

For ikke så lang tid siden var jeg lige en sviptur nede og handle på Vesterbro.


Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på el-løbehjul og cykelstierne var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Først blev jeg lidt forskræmt og forstod ikke helt hvad de her ting gik ud på og hvorfor det var sådan! Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og hvordan fungerede de i grunden.


Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle brandnavne igen på de her løbehjul, som de de unge mennesker kørte på! Måske skulle jeg selv prøve disse fartøjer, tænkte jeg så. På min mobiltelefon fandt jeg en app altså et program til mobilen. Online kunne jeg ved at søge finde en Circ kampagnekode, som var den app eller applikation jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.


Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden fungerede præcist som den skulle. Der hvor jeg fandt en liste af rabatkoder, der var der også en del andre interessante kampagnekoder jeg kunne tage i brug. Det er nok ikke den måde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Med børn “ombord”

Det er ikke rimeligt at vores børn altid skal være ekskluderet fra de her sjove oplevelser! Noget af det bedste ved at have sin familie er at gøre tingene sammen! Dog så skal barnet være godt pakket ind og jeg skal nok sørge for at han holder varmen i sin Mini A Ture flyverdragt og godt pakket ind med tykke tørklæder. Om det lille pus så skal teste et airboard eller et el-løbehjul er helt op til barnet selv. Men i hvert så irriterer det mig lidt, man ikke kan leje segboards på samme facon som med løbehjul. Jeg har dog her fundet en testsider der undersøger segboards, som burde være helt fine til lidt at fryse rundt i gården eller baghaven! Hvis du ikke gider at lave det elektroniske, så kan du jo altid ændre dit fokus 180 grader og lave en sæbekassevogn sammene med dine børn. Her skal du bare bruge en bund fra en barnevogn med alle 4 hjul, nogle brædder, søm, skruer og andet til at fæstne og samle vognen med, nå ja og næsten indlysende men alligevel også noget at styre sæbekassevognen med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassevogn anvendte vi for det ikke skal være løgn en gammel stang fra squatrack, der akkurat kunne anvendes som en form for rat til sæbekassebilen.


Så hvad skal det være – segboard, elektrisk løbehjul eller sæbekassevognen!